Oh, dont be sad

Ha ha, fick ett ryck i går kväll/natt med att först skissa upp en drake som jag sedan kalkerat över till ett större papper och färglagt. Har inte målat drakar sedan jag typ var 13-14 så det var kul att se hur mycket bättre jag blivit (ibland tror jag att jag bara blir sämre).  lägger även ut någon bild på hur jag såg ut efter jag målat klart, blev en del färgskvätt! men blev nog klar med bilden runt 2:oo på natten



         
         

                                      



byebye/Mini  




Nästan nytt

Jag är lite stolt att jag lyckas fixa bloggen lite..även om den inte ser klok ut. men bättre än förut, så det får va så tills jag (eller någon annan) fixar till den.

Fixat batterier till min kamera, men den är bara skit...många bilder blir så oskarpa eller pixliga. men det tar nog lång tid innan jag skaffar en ny, har annat jag vill lägga pengar på, men jag överlever jorden kommer inte gå under bara för att jag inte har det bästa, men jag kommer va iriterad. så de i min närhet får se upp, haha.

Men till något roligt, fick mail dag från usa, en dotter till det par som jag o min familj träffade förra veckan. Jättekul, men skall bara våga svara eftersom min skrivengelska inte är den bäst. men skall försöka skriva ihop något imorrn.




 ha en bra natt/ Mini in pink


This Charming man

Läste idag klart Marian Keyes senaste bok; En Förtjusande man,  Och jag blev inte besviken. Älskar Marians böcker även om jag inte varit så förtjust i de två senaste hon skrivit, så riktigt njöt av denna bok. 

Skall inte berätta allt för mycket (vilket det ofta kan hända att jag gör, sorry) men den handlar iallafall om fyra kvinnor som alla har något med en stilig politiker att göra, eller haft. Flickvännen, fästmön, tonårsflickvännen och dennas tvillingsyster. Man får följa tre av dem mer under månaderna efter förlåvningen och det kommer sakta fram mer och mer saker om denne förtjusnade man. 

Det är en perfekt sommarbok och även om det är mycket hemskt i den så är den ett nöje att läsa. så snälla låt er dras in i denna värld på ca 735 sidor och upptäck Irland, stylister, bästavänner, fiender,journalister, transor, alkoholproblem, familjer, surfare, alla olika slags män(ja, de finns) och Bingo som tar alla chanser att fly.



och vill ni ha mer av liknande sort? läs Marians andra böcker.

Systrarna Walsh
-
Vattenmelonen
-En oväntad semester
-Änglar
-Är det någon där?

Fristående
-När Lucy Sullivan skulle gifta sig
-Sista chansen
-Sushi för nybörjare (
min absoluta favorit)
-Å andra sidan

Samlingar av krönikor
-Under täcket
-Tankar från sängkanten

Så ni som är sugna på nått att läsa, ta en av dessa feelgoodböcker som kanske inte alltid är de lyckligaste men som slutar med lyckliga slut!

ha de nu bra/ Mini


stupid humans

Satt och pysslade lite igår natt i vardagsrummet så hade TV:n på som bakgrund, animal planet vilket oftast är något lättsamt på. Det handlade om lejon, inget speciellt tänkte jag så brydde mig inte så mycket men blev helt jävla chokad när de berättade att det är lagligt i sydafrika att föda upp lejon som sedan "släppta ut"dem så att folk kan få skjuta ihjäl dem. och de visade då en video där de hängt upp kött i ett träd och släpt ett uppfött lejon där som lyckligt stod och åt för att i nästa sekund bli ihjälskjuten av en idiot  som satt tryckt inne i en bil. För att sedan bli fotograferad med det döda djuret för att visa hur modig han vart. stängde av TV:n efter det, fattar inte hur folk kan tycka att det är okej att göra något sånt.

Hur kan man vara så hjärtlös??

  /Mini


surt,surt,surt

Gaaahhhhhh, inte kanske den bästa dagen någonsin, har haft lite tankar på att färga håret lite ljusare, inte blont med nästan så mamma va ju snäll o tipsa om toning så kunde jag ju pröva hur de känns. Det är inte ofta jag färgar håret och gör det bara i bruna nyanser, så köpte toning i en ljuare brun nyans utan någon tanke,gjorde som man skulle och det hände inget. Ja, ljusre toning tar ju inte på mörkt hår...där försvann 100 kr åt ingenting. jag är ju så smart ibland. Sen så för att roa mig lite lekte jag med sminket och fick fram nått som blev riktigt snyggt, så tänker ta kort. Då är batteriet slut och hittar inget som funkar. Och sist; har lagt pengar på ett set med 120 ögonskuggor på tradera men det hade gått upp till 400 kr, så kunde inte lägga ett högre bud för jag har inte pengarna. F*N säger jag bara!!! så nu skall jag roa mig med att klippa i gamla Elle-tidningar och snacka skit med Gonzales the Guru!!

Hoppas ni har haft en bättre dag en jag/ Mini


America, america

Min moster och hennes man har besök från USA nu, släktingar till min mosters man vart morfar eller farfar var från gotland. Jätteroligt att träffa dem och prata på engelska, inte varje dag man gör det. Så vi grillade och jag hade gjort chocolate chip cookies till efterätt, namnam! Under middagen berättade också min kusin och hennes kille att det kommer tillökning i familjen i Mars, vilket är jättejätteroligt, så stort grattis till dem! och så kanske ma får en amerikansk brevkompis, paret från USA hade en dotter i min ålder och de trodde att vi skulle komma bra överens så jag gav dem min email så får se om det kommer något. hålla tummarna lite. skulle vara roligt att skriva med någon i en annan del av världen!

bye/Mini


Segt.

Det har stort sätt regnat hela dagen, har det gjort ganska mycket på senaste tiden. Visst är det mysigt, men vill att solen skall komma tillbax och att det blir varmt. Så pågrund av regn har jag bara suttit hemma och segat, vilket jag gjort mycket på senaste tiden, och det märks. har ingen energi och jag har nog lagt på mig lite. Vilket inte är något vidare, så skall börja gå på promenader på morgnarna och köra lite övningar hemma. så får jag ta och tänka på vad jag äter, blivit lite mycket på senaste. så önska mig lycka till! 

/Mini 


oh lovely shoes!

Haft en riktigt trevlig dag, träffat en massa släktingar på pappas sida och vart utepå det stället där min farfar kommer ifrån, har inte vart där sedan jag typ var ett år eller nått så det var kul att se.

Påvägen hem stannade vi till vid en affär som säljer billiga grejer och köpte där två par basketkängor för 200kr, ett par svarta och ett par röda, ville ha ett par vita men fanns inte i min storlek. har länge tänkt måla på ett par skor, men har aldrig viljat slösa pengar på ett par som är lite dyrare så dessa va perfeka, sitter och leker lite nu. blir ganska bra men måste fixa mer färg, har ingen svart eller vit färg. har jag tur är det öppet imorgon.                         


 ja, inte så tydligt kanske, men inte klart än, lägger ut fler bilder senare då jag kommit lite längre

ha det så bra// Mini


gahhh

är så lat på att skriva, många gånger för att jag hatar hur bloggen ser ut och även om en vän visade hur man gör för att att för att fixa den så fattar jag noll. koder o tjafs är inte min grej, blir bara förvirrad och vill inte göra fel, menmen...någongång skall de fixas till...när är fågan.

har haft en ganska tråkig sommar, inget jobb så är mest hemma. inte så kul. använde lite pengar till att resa till sthlm men det va inte så jättekul de med, va ensam i några dagar utom en där jag träffade underbara elin från klassen.

när skit o helvete med allt har inga ider eller hintar om hur framtiden skall se ut, men vi får hoppas på det bästa

men om det nu råkar finnas någon där ute som läser detta, jag har två toma dukar här hemma och vill du köpa en tavla så går det jättebra, skulle bli överlycklig om någon frågade :) har massor av ideer men vill ha en liten pusch att komma igång och älskar att måla tavlor som folk köper.

ha de gött/mini


RSS 2.0