Green like my eyes

ja ni... jag sticker till huvud staden, men på söndag morron vilket gör att jag hinner med att gå på min farmors 70 års kalas och sedan disco på kvällen! får se till att inte dricka för mycket och vara hemma i någelunda bra tid. så måste tvätta lite imorgon...men de går snabbt!

Lilla farmor var i vietnamn i två veckor och självklart fick man en liten present, denna gång ett grönt armband jag tror är gjort av jade, mycket fint...men kanske lite stort för min handled. jag får setill att inte tappa det :) annar


The amazing Mini!

Jag är lite fundersam, oftast när jag jobbar med bilder och målningar brukar de ta lååång tid innan jag blir klar med dem, med hallå, två jävla dagar med bara tid i skolan och den blev klar! nu är ju frågan om jag skall ta upp den till sthlm och lämna in till pop up art...skulle vara kul, och jag skulle tycka det vore jätteskönt att komma bort från gotland några dagar.
menmen, får fundera lite...





I love bulls and I can not lie...

Vaknade med ont i halsen och ingen lust att gå till skolan men just som jag skall ringa och sjukanmäla mig så slår ängeln på min axel ner den lilla djävulen och ser till att jag med dubbla strumpor i conversen tar mig till skolan, vilket är ett helvete när de ligger is på gatorna. Jag var också tvungen att bära på en stor duk. Mina vantklädda fingrar frös fast i den vinkeln jag hade dem runt duken, men var inte oroliga, de mår bra nu!  Men efter lite krångel med den maskin som skulle hjälpa mig med att få upp den bild jag ville ha på duken så kunde jag börja måla. Och jag kom myyycket längre än vad jag trodde. Har jag tur kan jag bli klar i morrn!




och självklart har jag gjort en bullterrier! hur kan man annat än att älska den rasen? längtar tills den dag då jag kommer kunna skaffa en! Men nu är det lite för tidigt och jag har mycket annat jag vill göra, ex. att lämna fågelboet. skulle va helt underbart att ha något eget.

men nu är det slut för denna gång/ Mini

och får er som vill ha något att lyssna på säger jag bara; Cake!




I mitten av en storm

Allt bara snurrar nu, jag är helt pank (44 kr på kontot räknas inte). om modern är snäll kommer jag att få pengar så jag kan köpa en duk som jag måste målat klart tills på fredag, lyckas jag med det är tänken att jag skall åka up med den till stora  huvudstaden och lämna ut den till en utställningsgrej för unga konstnärer. men bara för att jag gör det betyder det inte att den kommer med... och just nu håller jag på att bi sjuk, ha knappt någon energi och tårarna ligger så nära. Så jag undrar hur jag skall lyckas med det. Just nu vill jag bara ha starka armar som håller om mig och någon som säger att allt kommer att lösa sig, jag har inte lust att va själv och inte ha en aning om allt blir som man vill och oraoa sig för framtiden.

hoppas sthlm ger mig svar / Mini

Fester och bitmärken

Jag är nog en av få som svävar på moln efter att ha blivit biten av en hund. Vovven i fråga var en mycket söt bullterrier och det var ju inte så att hon bets hårt, ville bara busa med mig. Så det gjorde mig lycklig...tyvärr kan inte fadern min förstå kärleken till bullterrier jag har, men han är ju som han är. Blev också biten av min vän Cicci, vilket inte va lika kul eftersom hon inte bara bet i skinnet utan det kändes i muskeln också. Men det får gå, hon fyllde ju 20 :)

och pågrund av den händelsen med firande av vän var man då också på fest, vilket var trevligt men jag var lite seg eftersom jag varit ute med klasskompisarna kvällen innan. Va'fan håller på o hända med mig? va förut nästan aldrig ute, men sedan jag började på folkuni. så känns det som jag jämt är ute eller gör något med någon i klassen. Tur de...måste ta igen alla ensamma år jag hadde.

 // Mooozz

Är det där jag?

Ibland måste man ha lite nytt i livet, och jag kände att jag sett likadan ut i hur många år nu så jag gick tvärs över gatan och lät lockarna falla. Mitt ganska så långa lite guldbruna hår kapades runt axlarna och lugg klipptes, och man kan ju inte bara sluta där. Så när håret var klippt köptes det billigaste hårfärgning som kunde hittas (hallå, fattig student) och håret är nu några nyanser mörkare, me like!

 old me

 new me

men innan jag går, för er som inte sett, se "Surfs up" om de surfande pingvinerna. Otroligt skön film!//Moz

RSS 2.0