...7...8...9...10...it's a knockout

Fest i mycket snygg lägenhet resulerade i en massa fullt folk, där även Mini va lite dragen...och när en full, hångelsugen Mini är på G kan ALLt hända, som att knocka sig själv med drinkglaset som stod på bordet, har nu ett fint litet märke vid höger öga!  och självklart va vi tvungna att avsluta kvällen på Max. En ganska så lyckad kväll även om det inte blev något hångel.

skall snart iväg och äta bakfyllepizza med några från igår även om jag har turen att aldrig riktigt bli bakfull! /Mini


I love my mommy!!

Är det inte underbart när man oroat sig för lunchen när man vet att alla rester åts upp kvällen innan och du är nog tvungen att låna av dina vänner för att köpa. Och när du just skall gå till skolan stoppar du ner handen i jackfickan och hittar en vikt lapp med en hundring i och med ett kort men underbart meddelande. "Lunchpengar <3 Mamma"  Vet du hur mycket jag älskar dig lilla mor?

med hälsningar från Moz vid en mycket gammal dator i skolan!

not a happy camper...

vet inte hur de gick till, men om jag har tappat den eller om den blivt stulen så är iallafall min plånbok borta. sist låg den i min väska...men va och spärrade mitt bankkort och får ett nytt nästa vecka, och skall jag skaffa ett nytt ID-kort kostar det 400kr,  jättekul...så får gå runt med pass när jag skall ut på krogen imorrn. precis vad man vill...inte.  Annars förlorade jag bara mitt csn-kort och medlemskort på make up store...tur att man inte har några pengar (får det imorrn)

ha de bätte än mig//Moz

kungligt besök och en flaska älva!

Fick trevligt besök i skolan idag, Jillie var på arbetsintervju inärheten så hon besämde sig för att komma och hälsa på. Mycket trevligt tyckte jag, så fick hon se hur jag har det och smaka på tai-maten som säljs på skolan. Kan säga att detta besök inte hjälpte mitt arbete idag då även om liite hände...Bruno blev iallafall lite mindre men svårt att jämföra honom med Brutus som är täckt med silikon. Men det är bara att jobba på bättre imorgon.

Sen på vägen hem var jag och hämtade ut en flska absint på posten, jättebra att man har någon i finland som kan köpa ut åt en, haha. men vet inte riktigt vad jag tyckte om det, smakade typ lite på tungan och jag tror att det kan funka om jag blandar det med sprite! Skall testa i helgen då några i klassen skall ut! trevligt trevligt.

men nu är det over and out, skall se på "The reader" och snacka med en hunk från huvudstaden// Moz

Hundar i betong, tavlor och supermodeller...thats my day!

Full fart, Mini jobbar på i skolan! Hundar i betong skall göras och allt förarbete håller man på med. Först skall man lyckas göra en hund i lera, hjälper ju till att jag hatar lera. Men jag lyckades, en rund liten bullterrier vid namn Brutus blev det. Nu så har jag dränkt in denne i silikon för att i nästa vecka se om jag lyckats gjort en form! när det är klart är det bara att hälla i betong för att sedan vänta och hålla tummarna! har jag tur kommer det bli några stycken och blir de bra skall jag sälja dem, pengar behövs!! Men så tänkte jag (med de få små hjärnceller som finns kvar) att lilla Brutus behöver en vän och därför påbörjas arbetet med Bruno. Tyvärr blev Bruno lite stor och måste huggas av på mitten för att bli lite mindre, men det blir nog bra.

Har fått beställningar på två tavlor, en till en kompis i finland som jag får en flaska 60 % absint av, skall hämta den imorrn! och den andra är till min vän Jillie som vill få lite liv i sin lägenhet. Har fria händer till båda, men haft lite svårt att komma på va jag skall göra, men idag släppte det, tack o lov! Nu skall jag bara vänta tills jag får pengar så jag kan köpa matrial! och har jag tur kommer de att bli riktigt bra!

Jag är lite av en nörd när det kommer till "modell-program" så som top model. Det är oftast bara vissa få delar i själva programmet som jag gillar, vilket är fotograferingen; gillar att se vad "temat" kommer vara för något, sminkning, kläder och hur själva bilden blev. men annars e jag inte så intresserad av vad som händer i programmet. men visst får man sina favoriter. Just nu har jag fastnat i Make me a supermodel. Trevligt att killar kan få vara med, alltid roligt att se på snygga killar som ofta är utan tröja. och visst finns det någon liten längtan att man också vill, det skulle vara superkul. Men de skulle då aldrig gå, haha. Jag är väl helt fel för det, men man tar sina chanser. har tur att det finns folk man känner som fotar så att man ibland får leka modell, älskar att kunna klä upp mig, sminka mig snyggt och för en liten stund känna att jag är ganska så snygg, jag behöver inte vara pinnsmal och det gör inget att jag inte är över 175 cm.
Har man riktigt tur ibland så kommer det att  bli en riktigt snygg bild och då får man en liten extra kick. Tyvärr kanske det inte håller så länge, med dåfår man vara glad över det lilla och hoppas att dett håller sig längre nästa gång.

Fotot är från en plåtning som gjordes i höstas med en klasskompis som ville ha 50-tals bilder och eftersom jag har två klänningar så ställde jag upp, va gör man inte för att slippa hålla på med sitt arbete och hjälpa en klasskompis i nöd? vi fick några snygga bilder, och jag fick vara kläd i en stil jag tycker är supersnygg!


Nej, nu har jag snackat på för mycket här, jag skall återgå till mitt och tipsar er om att se  -Nick and Norah's infinite playlist ; en riktigt trevligt film som jag tror är skriven av samma som skrev Juno,den är lite i samma stil.      

ha det så gött med hälsningar från kalkatraz // MiniMoz            


Mini is on the ship!

okej, nu är jag här. jag vet inte hur intressant mitt skrivande är, och hur jag skall lyckas med detta har jag ingen aning om...det blir lite av ett äventyr, yees. Är nog här pågrund av min vän Jillie som skriver en maaassa, och blev sugen på att också testa så jaa, nu är jag här! woho!

så de e skola imorrn, så sömn kan behövas! ni får ha de så bra/ MiniMoz

RSS 2.0