Liten blir stor!

Liten lillebror Loke fyller 16 idag, grattis på dig önskar storesyrran!

Decompose bitch!

Jag är avundsjuk, så är det bara! visst har jag två helt underbara kompisgäng, mina tre donnor från gymnasiet och nu gänget från Folkuni. jag är lyckligt lottad att jag har dessa underbara  personer, och utan dom skulle jag inte ha växt så mycket som jag har gjort på ett par få år.  Men de jag är avundsjuk på är dessa som är vänner från när de är små, från dagis eller låg och mellanstadiet. Visst har jag någon jag känner sen jag var riktigt riktigt liten, men det är ingen jag står nära. Ingen som vart med mig under större delen av mitt 20 åriga liv, och vet hur jag har funkat sedan  jag började skolan. Jag har ingen kontakt med folk från låg, mellanstadiet och högstadiet, ganska deprimerande. men jag passade nog bara inte med de folket och så får de va. jag tänker inte önska att jag kunde åka tillbaka i tiden, även om vissa stunder var rent helvete. de får va så jag vill se framåt och tacka en gång personer som gör min vardag lite ljusare och bättre, som får mig att skratta och fattar hur jag funkar!



Josse   Cicci   Jillie    Charlie    Jim   Elin    Anna   Vincent   Maria


Stort och smått kan funka!

Okej,så jag är inte den smalaste tjejen i välden, borde väl gå ner lite, Men fan va bra man mår efter att ha köpt en skjorta på Vero Moda i storlek S, jag som vanligtvis har om jag har tur M och otur XL. Men S, har typ hänt en gång förut. Älskar detta mode att allt skall va stort, haha! men nu skall jag bara ligga o gotta mig och invänta morrondagen som skall gå i film och Ben & Jerry's-stuk med vännerna i klassen , funerar smått över vilken smak jag skall köpa men gött kommer de bli :) och nu skall jag fortsätta se på criminal minds,usch va bra det är och hur kan man inte tycka Dr.Reid är söt?

                                                                                                                                                                                                  ha de gött


Make U look good!

Har som kurs i skolan nu att jobba  med glas, och efter att testat olika grejer som jag aldrig fastnade för så började jag att linda in krossade kristallglasbitar i silvertråd vilket ledde till att jag började göra smycken så lägger ut några av de halsbandssmycken jag gjort. Jag hoppas ni tycker om dem!  använt ofärgat och färgat kristallglas, glaskulor och silvertråd.












back to the good times!

så jag fyllde år, den dagen kom för att sedan försvinna men det var en bra dag! fick en del pengar (där i tvåhundra kr i 20 lappar som som mina kompisar i klassen gav mig, vilket är vad båtbiljetterna kostar för att jag åter igen skall kunna lämna denna ö och bege mig till huvudstaden. så snälla de är). Större delen av födelsedagen gick ut på att äta, vilket de oftast gör, och självklart blev min fest av i 80tals stuk, blev mycket trevligt med många hämska outfits
snygg som as va man, lyckades nästan tjata till mig de rosa shadesen, menmen...får köpa ett par istället.


snyggaste donnorna på stan, fic mååånga blickar när vi gick till max för att utfodra
Jillie (mitten)

till next time/ Mini

One more week

usch o fy, fyller år om en vecka, mycket läskigt...men fan va kul festen skall bli, det kommer att bli 80-tals tema och jag håller nu på med att fixa outfit tll det.  har skaffat lite grejer och är inne nu på att köpa en lång luvtröja med rosa pantern på från cubus att ha på mig. skall bara se hur mycket pengar jag har efteratt ha köpt linser. Var hemma hos Josse och fixade ett mycket snyggt inbjudningskort!




Jag hade oturen att inte komma med i pop up art med min tavla, lite besviken blev man ju men det kändes kul att man vågade anmäla sig till det. Jag fick ju också några trevliga dagar i sthlm pågrund av det med att bara komma bort från ön även om jag inte gjorde mycket. fick iallafall en riktigt mysig  kväll där uppe!

ha de gött/ Mini, with only one more week as a teenager

RSS 2.0