Chocolate are a girls best friend!

Helt underbart, jag har lärt mig hur man gör praliner. En kvällskurs på en chokladaffär här i stan som mamma bokade in mig på. Evigt tacksam till henne. var inte alls svårt och man kan göra det hemma vilket jag måste göra, alla de praliner man fick med sig hem (vilket var en del) är nu efter två dagar slut. Och det var inte bara jag som ätit, blev en massa bjudande.
                                                             
Ha de fortsatt bra idag/Mini

  


Visst är det fina praliner, de va de som gjordes på kursen så jag lovar att jag inte har fejat och köpt dem!


Skin like silk...I wish

Jag måste ha en av världens sämsta hy, speciellt i ansiktet. Den är torrt som sandpapper och visst lider jag inte av så jättemycket finnar (även om de visar sig) men "lider" av en acne-relaterad hudsjukdom som heter rosea. Vilket typ är att de små små små blodkärlen i huden är vidgade och gör huden röd. Detta har bara drabbats på min näsa och gör det inte bätter att jag annars har extremt ljus hy. Så Rudolf är inget namn jag gillar.Men har jag tur kommer jag någon gång i livet att kunna göra laserbehandling så att det försvinner!

Men oftast så är det min torra hy som är problemet, rosean kan jag dölja med smink. Och jag vet inte hur måga krämer jag har prövat.  Oftats har det varit fetakrämer men upptäckt att det inte funkar men har på senaste tiden haft en som funkar någelunda men inte vart jättebra. Men idag va jag och mor min på apoteket och frågade en av damerna där om hjälp och fick med mig två krämer hem, en natt och en dag. så håller tummarna på att det skall funka. Det bästa var ju att det var specialerbjudande där de kostar 74 kr/st men tillsammans bara 70 kr. Rena rånet.

Har prövat dagkrämen lite och det känns helt ok, tar väl ett tag innan det visar resultat men håller tummarna på att det funkar.

Märket är ACO.

     

Nu skall jag ta och se sista delen av Svenska hollywoodfruar på tv3 play. ni får ha det så bra! /Mini


Målad sko!

Woho, är äntligen klar med den första målade skon! Och skall snart börja med den andra! men lägger upp bilder på den som är klar, är riktigt nöjd med bläckfisken, maneterna vet jag inte...men de syns inte lika mycket eftersom dom är på insidan. Skorna är inte ett par converse, utan något annat billigare märke. Målat med helt vanlig akrylfärg.








 

 




såå. ha de nu bra/Mini

 


RSS 2.0