TBL:Modeller, mode och New York!

                          


Detta
är ett tips till er galna mode-människor där ute som behöver nått att titta på, sitter just nu och tittar på en ny serie som just kommit ut i USA som heter The Beautiful Life:TBL och handlar om modeller i New York. En av huvudpersonerna spelas av Mischa Barton, hon spelar en divig model,Sonja, som just kommit tillbaka efter att ha vartit borta i ca 6 månader utan att folk riktigt vet vart. Man får också följa Raina (Sara Paxton) vart karriär börjar ta fart, Chris (Benjamin Hollingworth) bondpojken som just blivit upptäckt sammt ett gånga andra modeller. Andra kända namn med stora roller är supermodelen Elle Macpherson, Corbin Bleu (High school musical 1,2,3) Ashley Madekwe (Secret Diary of a Call Girl) och Nico Tortorella (Twelve).

Andra kända människor som har gästroller som sig själva är/kommer att va: Nina Garcia från tv-serien project runway och tidningen Marie Clare. Designerna Matthew Williamson och Erin Fetherston och modellerna Jessica Stam och Irina Lazareanu.

Vet inte riktigt vad jag skall säga om serien, känns som många andra amerikanska ungdomsserier i den stilen och mycket är så glamoröst att det känns som att så är det inte på riktigt. Men gillar man att se killar utan tröja så är det tummen upp! haha. men det passar bra som ett tidsfördriv sent på kvällen då man är uppkrupen i soffan. Men nu är det bara första avsnittet också, så man får se hur det utvecklar sig!

Vet inte om/när(eller den kanske har, ser inte på tv så mycket) denna serie kommer till sverige och är ni en sån person(som jag) som inte laddar ner skall jag ge er länkar där ni kan titta på den!
http://www.surfthechannel.com/show/78556.html
http://www.megavideo.com/?v=OORF0DIG

två länkar, den första är där det kommer bli samling av episoderna med länkar där man kan se dem. den andra är en direktlänk till första avsnittet, det kan händas att den blir borttagen på den sidan.

ha det nu så trevligt/Mini

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0